Valikko Sulje

Etsimme pastoria

Nykyisen pastorin siirtyessä 1.8.2021 alkaen uusiin haasteisiin, etsimme seurakuntaamme uutta pastoria.

Etsimme armoitettua paimenta, joka kykenee opettamaan ja ohjaamaan laumaa sekä kehittämään seurakunnan toimintoja.

Voit olla juuri raamattukoulusta valmistunut, tai aikoinaan parin viikon kirjekurssit käynyt konkarisaarnaaja, meillä ei opintopisteitä tai vuosirenkaita lasketa.

Arvostamme kutsumustietoisuutta, ihmisläheisyyttä, hengellistä asennetta sekä yhteistyökykyisyyttä.

Tarjoamme tulevalle työntekijällemme Kj-TES:n mukaisen, aivan asiallisen palkan, ja lisäksi mahdollisuuden asua kaksikerroksisessa 100 m2 kokoisessa perheasunnossa melko minimaalisilla asumiskustannuksilla.

Tietoa seurakunnastamme:

Seurakuntaamme kuuluu tällä hetkellä 92 jäsentä, joista suurin osa on aktiiviseurakuntalaisia. Jäsenmäärään nähden voikin sanoa, että seurakuntamme on varsin vireä. Ennen korona-aikaa tiistai-iltojen Sanan ja rukouksen illoissa kävi keskimäärin 25 ja sunnuntain päivätilaisuuksissa yli 40 osallistujaa. Koronavuoden syyskuun ehtoollisjuhlassa ehtoolliselle osallistuneita oli n. 80. Tämän lisäksi syksyllä 2020 aloitettiin aamurukoushetket, joissa vakituisia kävijöitä on rajoitusten puitteissa ollut 6 – 10 mukana rukoilemassa.

Seurakuntalaisten keski-ikä on verrattain korkea, ja 2/3 jäsenistä onkin yli 60-vuotiaita.

Nivalan helluntaiseurakunnan merkittävin tavoittavan työn muoto on diakoniaevankeliointi. Joka viikko ruokakassejaan täyttämään saapuu rukoushuoneellemme 65 – 95 avuntarvitsijaa. Normaalioloissa tämä diakoniaruokajako alkaa salissa hengellisellä tilaisuudella, jossa lauletaan, todistetaan ja saarnataan Jeesuksesta.

Tällä hetkellä seurakuntamme ehdottomasti heikoin lenkki on käytännössä täysin puuttuva nuorisotyö. Lasten pyhäkoulua aloiteltiin pidemmän tauon jälkeen uudestaan syksyllä 2020, ja siihen osallistui joka kerta 2-6 lasta, kunnes rajoitusten myötä sunnuntain tilaisuudet jouduttiin kokonaan keskeyttämään marraskuun 2020 loppupuolella.

Seurakunnallamme on lähetysnäkyä, ja tuemme sekä rukouksin että taloudellisesti eri puolilla maailmaa tehtävää evankeliumin työtä.

Kotimaan rajojen sisäpuolella olemme omalla panoksellamme mukana tukemassa herätysliikkeemme vankilalähetystyön koordinaattorin työtä.

Kiinteistömme on 90-luvulla rakennettu, velaton ja toimiva kokonaisuus, ja sen puolesta meillä on puitteet monenlaisille toiminnoille ja riittävästi tilaa vaikka jonkinnäköiselle herätysliikehdinnälle.

Seurakunnan talous on vakaalla pohjalla, eikä toimintaa tarvitse rajoittaa pankkitilin saldoa surkutellen.

Seurakuntamme on armollinen yhteisö, jonka historiassa saati nykyisyydessä ei ole keskinäisiä ristiriitoja tai kuppikuntiin jakautumisia.

Lisätiedot ja hakuohjeet:
Tarkempia lisätietoja saat soittamalla nykyiselle pastorille tai vanhimmiston puheenjohtajalle:

Pastori Jimmy Huhtala 040 148 0082
Vanhimmiston pj. Jorma Kantola 040 746 9256

Hakemukset:
toimisto@nivalanhelluntaisrk.fi